En deilig følelse dagen etter "Grader av hvitt". Utsolgt hus og en veldig varm mottakelse… Kommer til å legge ut noen bilder og lydsnutter her på nettsiden etterhvert som jeg lander. jeg må si takk til alle som var med, Laila Goody aller først, som skapte en troverdig og gripende figur, dirigent Niklas som organiserte det hele, Thorkil med sin flotte video, og såklart Stavanger Symfoniorkester som spilte intenst og engasjert.

"Beethoven" strykekvartetten, Ivar Atle og Mark med mine spesielle slagverk-utfordringer, Hanne som regissør som kvalitetssikret alle mine gale ideer…og foredragsholderne, of course.

Wencke Seltzer hadde lest og skrevet seg psykologisk inn i Johan Harstads tekst, Eldar Søreide rapporterte fra en mirakuløs oppvåkning, Arne Christian Stryken var fakta-mannen som malte Grønlandsisen ut i hele sin bredde. Jeg skal også legge ut foredragstekstene her. Til slutt, takk til Johan Harstad for en gripende tekst. Den har ikke vært lett å jobbe med. Å finne forholdet mellom å "la den snakke" og løfte fram et drama…mye skjedde på de aller siste prøvene, hvor teksten ble med gjennom høydepunktet med fullt orkester. Enkle ord som hamres omigjen.